21. November 2008 Fire nye fede numre er oploadet, bl.a. ørehængeren 'Footprints' - check dem ud, download dem til din mp3 afspiller gi' dem til dine kamerater, kat og hamster, gør med dem hvad du vil - bare sørg for de bliver hørt af mange!.
4. Maj 2007 Vi har i dette forår brugt tid på nye numre, som vi i vores nye øvelokale vil bruge lidt tid på at få indspillet og lagt ud på nettet og håber at de vil falde i jeres smag. Hør bl.a. det nye fede nummer 'Life insurance'.
21. Marts 2007 Da det var en succes med sidste efterårs Jyllands tour har vi besluttet af forsøge igen i år. Planlægningen er allerede i fuld gang og det ser indtil videre lovende ud og regner med at gæste tre efterskoler sidst i november.
12. Marts 2007 Tak til alle konfirmanterne fra Ullerød kirke ved gårdagens rock koncert. I var en fantastisk lydhør forsamling. Og tak til Pippi som tog billeder ved koncerten, vi glæder os til at se dem.
24. November 2006 En veloverstået Jyllands tour ligger nu bag os. Vi siger tak til alle jer publikum og en speciel tak til eleverne på Løkumkloster Efterskole for en fantastisk aften, og jeres opbakning til Lars som var tæt på at miste sin stemme.
1. Marts 2006 Så faldt de sidste brikker på plads mht en Jyllandsturne til efteråret. Det betyder du får mulighed for at høre Couriers i Skrødstrup (Ålborg området), Viborg og Løkumkloster. Se Koncert side for mere information.
15. Februar 2006 Check lige et af numrene 'Easter morning' ud der er med på den nye CD 'DNA' der næsten er færdig.
30. Januar 2006 Det er vidst på høje tid at skrive at få skrevet hvad nyt der sker i bandet. I øjeblikket gør vi en stor indsats for at skabe kontakter til landets efterskoler i håbet om at kunne gæste dem. Det ser meget lovende ud da der er mange positive tilbagemeldinger. Den EP vi har været ved at indspille siden 2004 er endelig ved at være klar. Ja det tager tid når man ikke har et pladeselskab bag sig. I foråret skal den ud, da vi allerede har en masse nye fede numre til en kommende CD.
28. September 2004

Bandet er nu gået i gang med at indspille en ny EP. Den kommer til at indeholde 7 numre og får titlen DNA, som vil være på gaden ved årsskiftet.


12. September 2003 Se billederne fra Å-festivallen samt videoerne fra Å-festivallen samt Rock gudstjenesten i Hillerød kirke.
15. Maj 2003

Foto albummet er blevet opdateret, samt nye koncerter et tilføjet.


16. Marts 2003 Nu er det endeligt officielt. Couriers deltager på årets Å-festival. Check festivalens side ud mht. til program osv. http://www.aa-festival.dk/

Bandet har også fået et gig på Skum-Jam koncert den 5. april. Se deres side for mere information. http://www.detfalskested.dk/skumjam/


9. Februar 2003 Nu er Couriers også at høre på MyMusic.dk.
20. September 2002 Så kom den endelig - vores længe ventet CD. Det har også taget tre kvart år at få spillet den ind og mikset. I forbindelse med unplug koncerten i Hillerød den 19/9 havde vi taget et par håndfulde med og de blev hurtigt afsat. Så husk at tage 50 kr. med næste gang du skal høre Couriers for så bliver du den heldige ejer af en brand new Couriers CD. Den indeholder syv numre, men vi håber snart at få tid til at lægge flere på.
1. Juli 2002 Hjemmesiden er nu på dansk, men inden længe vil der være mulighed for at vælge dansk/engelsk. Derudover er der kommet en links side, samt musik siden er et link til bandets musik på MP3.com.
1. Juni 2002 Vi har næsten fået indspillet alt materiale til CD'en og mangler nu at få den mikset. Vi regner med den er klar lige efter sommerferien. Lige nu er vi travlt optaget af at få øvet sammen, da vi allerede skal holde en koncert den 3. juli på Skovbo Efterskole i Ringsted.
12. Marts 2002 Vi har fået Lars hjem i godt behold, og det går fremad med at indspille den nye CD. Nu glæder vi os til at høre Lars' stemme på indspilningen.
12. Januar 2002 Bandet er ny begyndt indspilningen af den nye CD, mens Lars er på ferie i 3 måneder i Guatamala - hvem der bare var der. Den nye CD er tænkt som promotion, men vil måske også komme i handlen. Den kommer til at indeholde 7 numre. Desværre er vores øvelokale midlertidigt lukket af brandmyndighederne, men vi håber vi snart må bruge det igen når tingene er bragt i orden.
29. Marts 2001 To koncert arrangementer er blevet tilføjet koncertkalenderen. Remix udgaven af 'Messenger Man' er næsten klar. Det er er cool nyindspilning, bare vent og hør. Kompilation CD'en vi skal være med på forventes at være ude i juli måned.
1. December 2000 Julen nærmer sig og The Couriers har ikke flere koncert arrangementer i år. Men inden vi kan holde ferie skal vi har færdiggjort en remix udgave af 'Messenger Man' til en kompilation CD, som er planlagt at være ude i februar. Vi ønsker alle en god jul.
1. November 2000 Velkommen tilbage NickVi er meget, meget glade for at kunne fortælle at vores 'gamle' trommeslager, Nick Bendix, er tilbage i bandet igen. Velkommen tilbage, Nick, vi har savnet dig!
22. Oktober 2000 Vi er kede af at kunne fortælle at vore trommeslager, Mikkel Christiansen, pludselig har besluttet at stoppe i bandet. Vi håber at meget snart at finde en anden, og specielt en stand-in til koncerten i weekenden i Århus.
1. Oktober 2000 Der er nu blevet tilføjet en Koncert kalender til hjemmesiden. Så nu kan du læse hvor og hvornår vi spiller, samt se billeder fra koncerterne.
11. August 2000 Fra den første september kan du høre bandet på en ny Internet radio.
7. Juni 2000 Billerne i foto albummet er blevet opdateret med nogle flere. Se de nye fede billeder af bandets medlemmer i foto albummet.
2. Juni 2000 Vinder af IWK award Bandet fik en 'IWK award June 2000' for den bedste hjemmeside på iwk.dk domænet.
29. Maj 2000 Endelig fik vi vores eget øvelokale. Se billederne i foto albummet.
25. Maj 2000 Vi er glade for at kunne fortælle at vi har fået en ny trommeslager, Mikkel Christiansen. Mikkel er  26 år og har spillet trommer siden han var 11. Vi ser frem til at arbejde sammen ed Mikkel og byder ham velkommen i bandet.
26. April 2000 Finn Christiansen Vi er kede af at fortælle at vores trommeslager, Finn Christiansen, er stoppet, da han har fået for meget om ørene. Han er meget aktiv i kirken han kommer i, og har svært ved også at få tid til spilleriet. Vi vil savne ham meget og ønsker ham Guds velsignelse.
15. Marts 2000 Welcome home LarsLars er hjemme igen, brun og smuk efter et 3 måneders besøg i Guatemala. Så nu skal vi ud og spille.
28. Januar 2000 Bandets nye gæstebogEn gæstebog er lagt ind på hjemmeside. Vær søde og skrive i den.
18. Januar 2000 Se bandet på MP3.comSå skete det, bandet er nu på MP3.com. Er det ikke cool, ha!
16. Januar 2000 Bandets nye foto albumSå blev der endelig tilføjet et foto album til hjemmesiden. Du er velkommen til at checke det ud.
10. Januar 2000 30 demo CD'er er blevet sendt til plade selskaber og radio stationer. Pas på, det kan være det er The Couriers du lytter til i radioen lige nu!
22. December 1999 Demo CD'en er færdig nu og vil være ude i begyndelsen af Januar 2000. Du kan få en tilsendt til din lokale radiostation ved at kontakte os på booking@TheCouriers.dk. Du kan også lytte til demo'en på vores Demo CD side.
1. December 1999 Vi er meget kede af at skulle fortælle at vores trommeslager, Nick Bendix, er stoppet fordi han skal spille i et andet band. Vi har været meget glade for at have Nick med i bandet og det er svært at komme over. Men vi har til gengæld fundet en anden trommeslager, Finn Christiansen. Finn har spillet trommer i mange år, men aldrig i et band før. Vi ser frem til at arbejde sammen med Finn.
1. November 1999 Vi arbejder på at lave en demo CD.
10. September 1999 Bandets har fået sin egen hjemmeside,